Galeria

Galeria Plote

Klientë të lumtur!

Elena Camelia P

Sharmante Kur hyni në vend ju mirëpret një mjedis i bukur, një përzierje simpatike e objekteve antike, gurëve dhe mobiljeve prej druri. Ulur në çdo tavolinë keni një pamje të mrekullueshme të Kalasë së Porto-Palermos dhe detit Jon. Menuja ofron një shumëllojshmëri të gjerë të ushqimeve të detit të shijshëme dhe gjithashtu ushqime tradicionale. Gjithçka që shijuam ishte e shkëlqyer. Të gjitha produktet ishin të freskëta dhe pjatat kishin ngrohtësinë e ushqimit të bërë vetë. Restoranti gjithashtu kujdeset për të gjitha shijet duke ofruar një përzgjedhje të madhe të verërave nga rajone të ndryshme. Stafi është miqësor dhe i gatshëm t'ju këshillojë për zgjedhjet tuaja. Unë rekomandoj me shume dashuri këtë vend.

Alexander

Sherbim shume i mire dhe mikprites. Ne hëngrëm drekë, si gruaja ime dhe unë, si dhe fëmijët tanë ishin të lumtur. Një tavernë klasike dhe një pjatë me makarona. E shijshme! Adhuruesit e ushqimeve të detit do ta donin këtu edhe më shumë se ne.

Razvan S

Duhet vizituar! Pjata absolutisht të shijshme me ushqim deti dhe jo vetëm, me një pamje të mahnitshme, gjithashtu stafi ishte miqësor dhe na bëri të ndihemi të veçantë. Faleminderit dhe shpresojmë që të shihemi përsëri së shpejti. Rekomandohet fort!!!